Largo me lo fiais amigo Sancho


De vegades, quasi tots els anys quan es presenten els pressupostos i  les propostes de noves inversions per a la nostra població m’indigne, una miqueta prou al vore, en moltes ocasions, es a dir, quasi sempre, la manca de visió de futur dels nostres regidors i la manca de capacitat d’ambició i de millorar les coses que tenim i les que ens fan falta.

A grans trets i sense entrar en moltes concrecions i donada la situació del Centre Municipal de Cultura la Mercé crec que ja deuria tindre un poc de manteniment i si no s’ho creuen els posaré diversos exemples que poden comprovar in situ, es a dir en el mateix centre cultura que, a més, es ú dels edificis protegits que contem a Burriana, encara que de vegades hi hauria que protegir-lo de la Corporació Municipal.

Tan sols he vist les notes de premsa publicades i en elles es fa referència a les principals inversions i entre elles, personalment vull remarcar les de cultura, hi ha inversions per a l’entorn de Sant Blai, res a objectar, però que es dote partida pressupostaria per a obrir i dotar de “contingut museístic” el refugi antiaeri que hi ha davant de l’església dels Carmelites crec que es un insult a la intel·ligència dels qui estimem la cultura. Sembla que per a la Mercé l’actual legislatura serà, simplement, una continuació dels períodes de Calpe i Safont com a regidors de cultura. Millor no recordar-les.

Per si no s’han donat conter, miren com estan les façanes del Centre Municipal de Cultura, recorreguen els pasillos i miren l’estat de la pintura i del manteniment que requereixen les Bigues de fusta dels sostres; miren les canals laterals i les que hi ha en la part de darrere; analitzen les portes de fusta dels balcons de la biblioteca, podria seguir per altres dependències, però ho vaig a deixar ací.

M’agradaria que comprovaren estes coses que els he dit i que analitzen, posteriorment on farien vostès les inversions .......

Si es per dotar de contingut museístic algun espai, tenen el Museu de la Taronja tacat “a cal i canto”, tenen altres dependències municipals amb una necessitat molt gran de millora; el patrimoni modernista necessita d’un discurs per a poder vendre’l i que dir, una altra vegada, del Centre Municipal de Cultura la Mercé un espai amb tantes possibilitats i tan infrautitlitzat, amb les pertinents excepcions com la biblioteca.

En fi, en un tres i no res, legislatura finiquitada i les grans qüestions de Burriana quedaran per a la propera amb els mateixos protagonistes i les mateixes ambicions “Largo me lo fiais amigo Sancho”.

Res que aixó que les emocions duren fins que arribes a la realitat i, moltes vegades, es deplorable.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Jenaro y no Genaro

Burriana no puede perder tantos trenes

Sr. Alcalde de Burriana – Borriana, això no es res per al mal que el Sr. Albiol farà a la cultura del seu poble.