Jo no me’n refiaria.


Escoltava este matí unes declaracions del president català en el que demanava al nostre president, Ximo Puig, establir relacions institucionals i el nostre president li contestava amb molt bon criteri que fa uns dies més de mil cinc cents empresaris valencians es van traslladar fins a Barcelona per tractar i reivindicar el Corredor Mediterrani i que ell, el president català, malgrat estar convidat, no va fer acte de presència i que era un bon moment per a restablir eixes relacions que ara demana.

En la referida reunió hi havia ministres,presidents autonòmics, empresaris i representants de la societat civil i cultural així com un gran nombre de persones interessades en reivindicar eixa infraestructura vital per a la nostra economia i que pot suposar una via important per a milions de persones i els productes que elaboren o que produixen i ell, Quim Torra, no hi era. Una llàstima, sembla que a ell, al president català, li interessa més que no es faça per què així podrà seguir dient que Espanya els margina, els explota i tanca a la presó els polítics que es passen la Llei per l’Arc de Triomf.

Crec, que el posicionament del President Valencià, Ximo Puig, va ser el que li corresponia de la mateixa manera que el del president català no va ser altre que el del menyspreu cap a una reivindicació històrica i necessària per a esta zona d’Espanya i d’Europa, qüestió que no li deu semblar bé al senyor Torra. I a més, una falta d'educació molt gran cap al seu homòleg valenciá i els empresaris. Ara que em sembla que el Torra d'educació no va molt sobrat.

Per la seua part el president català en lloc d’anar a la cita amb els empresaris, on també hi havia molts empresaris catalans, se’n va anar a Sant Andreu de la Barca a interessar-se per la situació del professors que havien sigut denunciats el passat any per humiliar en les aules a fills de guàrdies civils amb motiu de l'1 d’octubre i el “pseudo” referendo convocat. No hi havia altre dia millor. Quines excuses més pobres. Estes excuses sempre defineixen l’excusat.

No sé quines relacions voldrà restablir el president català. Voldrà obrir ambaixades o altre tipus de relacions més personals amb el nostre president. Jo no me’n refiaria.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Jenaro y no Genaro

Sr. Alcalde de Burriana – Borriana, això no es res per al mal que el Sr. Albiol farà a la cultura del seu poble.

Burriana no puede perder tantos trenes